divendres, 31 de març de 2017


Hem decidit cuinar un plat que portés patata perquè ens feia il·lusió utilitzar una hortalissa que tenim a l’hort i que hem estudiat/investigat molt. Les patates que cuinarem no són del nostre hort,  les nostres patates no estaran apunt fins el juny.



Es diuen solets de patata explosivament gustosos perquè són molt gustosos,    explosivament perquè atipen molt, la seva forma ens recorda a sols i estan fets principalment de patata.
N’hi hauran la meitat de carbassa i l’altra meitat, de formatge. Si no us agrada la carbassa, tranquils perquè no es nota i, el formatge que utilitzarem és suau. Si us agraden les patates fregides, segurament us agradarà el nostre plat.
Són del tamany d’un xupa-xup i s’aguantaran amb un pal de pinxo. Estaran arrebossats i fregits amb ou i  pa torrat i per això són cruixents.



Les primeres patates es van cultivar a Sud Amèrica.
La patata és un tubercle, el que ens mengem és la tija engruixida que està sota terra. 
Creiem que aquest plat és molt nutritiu, té molts hidrats de carboni. 



Text escrit per un petit grup de sis nens/es: 
Prèviament cada nen/a ha escrit a la seva llibreta allò que creia interessant d'explicar del plat.
A continuació s'han trobat per compartir-les i organitzar-les.
La mestra ha transcrit a l'ordinador el text. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada